Fietsverhuur

Dagverhuur

Huur een fiets-E-Bike om lekker een dagje te toeren in en om het Groene Hart. U kunt hiervoor terecht in het filiaal Spoorlaan. 

Groepsverhuur

Groepsverhuur is een vorm van fietsverhuur waarvan veel gebruikt wordt gemaakt. Denk hierbij aan een dagje uit met collega’s, vervoer voor zakenrelaties of een bezoek aan een museum met familieleden. Gedurende het hele jaar komen aanvragen voor deze vorm van verhuur binnen, met topdrukte tijdens de zomermaanden. Uiteraard is bezorgen en ophalen op de door uw gewenste plaats en tijdstip geen probleem. Vroegtijdig reserveren is gewenst en voornamelijk in de zomermaanden aan te raden.

Bedrijfsfietsen verhuur

Kraan Tweewielers heeft contracten met diverse bedrijven zoals de Rabobank, Best Westernhotel, Groenendijk Bedrijfskleding, Gemeente Houten waar de fietsen van Kraan Tweewielers dagelijks worden gebruikt als dienstfietsen. Deze vorm van verhuur is vergelijkbaar met het fietsplan, alleen blijven de fietsen eigendom van Kraan Tweewielers.

De winkels in Woerden zijn gevestigd bij het station en winkelcentrum Snel&Polanen. Omliggende bedrijven kunnen gebruik maken van bedrijfsfietsen voor hun personeel en klanten. Indien u interesse heeft in het huren van bedrijfsfietsen kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Endip Kraan.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

i.v.m. eventuele schade etc. aan de E-bikes en huurfietsen mogen deze niet vervoerd worden doormiddel van fietsendragers, transport bus, vrachtwagen of elk andere vervoermiddel. 

Fiets – E-Bike verhuur is geheel op eigen risico en volgens de BOVAG voorwaarden.

Geldig legitimatiebewijs is verplicht. 

Artikel 5 Schade, verlies en diefstal

De huurder is aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van de huurfiets(en) (E-Bike-s) of onderdelen daarvan, zomede van fietssleutels en ketting(en)/sloten, tegen bedragen welke door de verhuurder naar normale normen worden vastgesteld, bij verlies/diefstal zal er € 400.00 (Huurfiets) in rekening worden gebracht. (E-Bike in overleg)

De fiets(en) is (zijn) niet verzekerd tegen aansprakelijkheid- of cascoschade. Bij verlies van een fietssleutel wordt er € 12.50 in rekening gebracht. 

Gehuurde fietsen kunnen in overleg ook buiten openingstijden worden teruggebracht. Op zondag is er ook fietsverhuur mogelijk, op afspraak.

Prijslijst fietsverhuur

ProductPrijs per dagBorg
Fiets met versnellingen€ 9.50€ 50,00
Elektrische fiets€ 25,00€ 100,00
Tandem€ 25.00€ 50.00